Tässä uuden sarjamme toinen kierros. Ensimmäinen kierros tuotti pelaajien välille tasapelin tuloksella kahdeksan oikein, joten paljon on kundeilla petrattavaa vielä rahavirtojen avaamiseksi. Katsotaan kierroksen rivit:

Jesaja:

1. Everton – QPR 1
2. Aston V – Blackburn 1
3. Swansea – Wigan 1
4. Nottingh. – Leicester 1x
5. Burnley – Cardiff x2
6. Southampt – Millwall 1
7. Derby – Doncaster 1x
8. Reading – Barnsley 1
9. Brighton – Blackpool 1×2
10. Coventry – Watford 1
11. Hull – Crystal P 1
12. Bristol C – Portsm. 1
13. Charlton – Scunthorp 1x

Kommentti: ”Kohteessa 1 Everton ei ole vielä aloittanut kauttaan. QPR puolestaan otti kuokkaan noloin lukemin kotonaan Boltonia vastaan. Evertonilla jäi varmasti viime kauden heikon alun takia hampaankoloon ja nyt lepsuiluun ei anneta mahdollisuutta. Evertonilla lisäksi materiaalietu. Ykkönen.

Kohteessa 2 kaksi keväästä heikentynyttä joukkuetta. Aston Villalla tosin materiaali joka tapauksessa parempi. Villa pelasi vieraissa tasan viime lauantaina Fulhamia vastaan. Puolustuspää tuntuu toimivan. Blackburn puolestaan hävisi kotonaan Wolverhamptonille. Myös tässä selkeä kotietu ja ykkösellä mennään.

Kohteessa 3 tälle kaudelle kaksi häntäpäähän povattua joukkuetta. Swansea hävisi paremmalleen Manchesterissa. Nyt sarjanousijalla on kuitenkin ensimmäinen kotiottelu ja varmasti yleisön tuki. Wigan on heikentynyt viime kaudesta ja jäikin kotonaan heikon Norwichin kanssa tasoihin. Kotihurmoksella varam ykkönen.

Kierros on jälleen hieman ”yllätyksetön”. Eli meheviä voittoja ei ole odotettavissa vaikka voittoluokkiin pääsisikin käsiksi. Mehukkaampia kierroksia odotellessa. Uskon, että suosikit pitävät pintansa ja päästään pikku taskurahoille. Pelionnea, paitsi Timoteille!”

Timotei:

1. Everton – QPR 1
2. Aston V – Blackburn 1
3. Swansea – Wigan 2
4. Nottingh. – Leicester 2
5. Burnley – Cardiff x2
6. Southampt – Millwall 1x
7. Derby – Doncaster 1x
8. Reading – Barnsley 1
9. Brighton – Blackpool 1
10. Coventry – Watford 2
11. Hull – Crystal P 12
12. Bristol C – Portsm. 1×2
13. Charlton – Scunthorp 1

Kommentti: ”Eipä tarvitse viime kierroksen jälkeen enää luottaa näihin Queens Park Rangersseihin… Alkaa olla ikävä Blackpoolia. Toivottavasti Everton murskaa QPR:n kunnolla!

Tää kierros on kovin Championship painotteinen ja itsehän tullut seurattua tota Valioliigaa enemmänkin. Jos ei viime kierroksella kannattanut laittaa rahaa kummallekaan, tuskin tää kierros ainakaan asuntolainoja tulee maksamaan.

Southampton vs Timo Soini. Mielenkiintoinen kohde tuo kutonen. Mulle Millwall = Timo Soini. Se kundi osaa tunnustaa kyllä väriä. Mä en tosin usko ton jengin rahkeiden riittävän voittoon. Vähän samaa luokkaa, kun tää toinen ”ammattipelaaja” joka on tässä venkoilussa mukana. Ja mä melkein pistin rahaa sen tekemään riviin ekalla kierroksella…

Jos viime rundilla tuli se kaheksan oikein, nyt haetaan yheksää! (tai ainakin yhtä enemmän, kun tällä Jesajalla).”

Me täällä Valioliiga.comin toimistolla toivotaan, että toinen kundeista edes onnistuisi. Alkaa kokemaan jo toisessa jaksossa aikamoista lamaa tämä sarja, jos ei joku voita rahaa :)