Avaamme seuraavalla otteluennakolla uuden osastomme, johon jokainen fani voi lähettää omia kirjoituksiaan. Nimimerkki YNWA avaa kirjottamalla otteluennakon tämän illan Liverpool – Bolton peliin. Jos teillä itsellänne on jotain sanottavaa, voitte lähettää sen toimitus@valioliiga.com osoitteeseen.

Tässä otteluennakko Liverpool – Bolton:

Todennäköiset kokoonpanot:

LIVERPOOL
Reina
Kelly–Carragher-Agger–Enrique
Henderson–Lucas–Adam–Downing
Suarez–Carroll

BOLTON
Jääskeläinen
Wheater–Cahill–Knight–Robinson
Eagles–Muamba–Reo-coker–Petrov
Krancjar–K.Davies

Liverpool parantaa koko ajan sekä pelillisesti että tuloksellisesti, niin tulee tapahtumaan myöskin Bolton-ottelussa eli maaleja nähdään. Sen puhkaiseeko vierasjoukkue nollan riippuu kotijoukkueen keskuspuolustuksen kestävyydestä ja Boltonin hyökkääjien vireestä. Tuncay Sanli pelasi hyvän ottelun Carling Cupissa ja mielenkiinnolla odotetaan yhteistyötä Kevin Daviesin kanssa, mutta luultavasti saa tehdä avauksessa kuitenkin tilaa hyvin kauden aloittaneelle Ivan Klasnicille.

Bolton lepuutti enemmän avainpelaajia Cupin-ottelussa, Jääskeläistä ei nähty edes vaihtopenkillä kun taas mm. Suarez, Reina, Henderson ja Adam olivat avauksessa. Mutta tässä ottelussa se ei tule näkymään vaan enemmänkin sitä että Liverpoolista tulee koko ajan enemmän ja enemmän yhtenäisempi joukkue. Koska Kenny Dalghlishin miehistö ei pelaa tänä vuonna eurokentillä niin he tulevat pelaamaan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla kaikissa peleissä.

4-0 vierasvoitto QPR:stä kauden avauksesta oli Boltonin ensimmäinen 13 vierasotteluun, ja Liverpool on voittanut yhdeksän kymmenestä heidän kohtaamisistaan. Kotona Pool on hävinnyt vain yhden viimeisistään 10 ottelustaan. Joten tilastotkin puhuvat puolestaan King Kennyn poppoolle aika varmaa kotivoittoa.

Liverpoolilta on edelleen poissa Steven Gerrard, Glen Johnson ja keskiviikon pelissä loukkaantunut Raul Meireles. Owen Coylen miehistöstä poissa ovat Lee Chung-Yong, Stuart Holden, Tyrone Mears ja Sam Ricketts. Gretar Steinsson sai pikku tällin jalkaansa ManCity pelissä, joten David Wheater luultavasti ottaa hänen paikkansa avauksessa.

Maaliveikkaus: 2-0 tai 3-1 voitto Liverpoolille

Kirjoittanut: YNWA