Viime kierrokselle Vakiovenkoilussa johtopaikka vaihtui ja Jesaja otti paikkansa kärjessä. Tämä uhkapelin suurlähettiläs onnistui ensimmäistä kertaa pääsemään rahapalkinnoille ja kassaan repeytynyttä pohjaa paikkaamaan saapui 6 euroa ja 40 senttiä.

Ottaen huomioon rivin hinnan, ei edes kyseinen kierros ollut voitollinen, joten toivottavasti kukaan ei taaskaan ollut pistänyt rahaa miesten riveihin kiinni.

Pelaajien yhteenlaskettu voittosumma alkukaudelta on nyt vähän reilut 10 euroa ja rahaa on palanut 72 euroa mieheen eli yhteensä 144 euroa. Ei nyt ihan ihanteellinen tapa tienata rahaa…

Tässä miesten viikon rivit ja kommentit:

Jesaja
1. Man Utd – Norwich 1
2. Blackburn – Man City 2
3. Wolves – Newcastle 1×2
4. Sunderl. – West Brom 1
5. Aston V – Wigan 1
6. Ipswich – Brighton x2
7. Reading – Middlesbr 12
8. Millwall – Burnley 1
9. Blackpool – Bristol C 1
10. Crystal P – West Ham 1x
11. Hull – Cardiff 1
12. Leeds – Portsm. 1
13. Southampt – Watford 12

Kommentti: ”Luvassa on parin varman kohteen lisäksi melko kimurantti kierros. Varsinaisia pommeja en löydä tältä kierrokselta juuri ollenkaan. Yksi haku voisi olla kohteen 13 alipelattu Watford.

Southampton on alkuhurmos on muuttunut pienoiseen alamäkeen ja Watfordin voitto nostaisi rivin arvoa huomattavasti. Varmoja löytyy ainakin manchesterilaisseuroista ja Aston Villan voitosta.

Parempia kierroksia odotellessa, jälleen. Tässähän alkaa kohta vanhalla pelimiehelläkin uskoa hiipua… Nyt ei edes lohduta johtoasema vakiokisassa ja Timotein nöyryyttäminen.”

Timotei
1. Man Utd – Norwich 1
2. Blackburn – Man City 2
3. Wolves – Newcastle 2
4. Sunderl. – West Brom 1x
5. Aston V – Wigan 1
6. Ipswich – Brighton 12
7. Reading – Middlesbr 2
8. Millwall – Burnley 2
9. Blackpool – Bristol C 1x
10. Crystal P – West Ham 2
11. Hull – Cardiff 1x
12. Leeds – Portsm. 1×2
13. Southampt – Watford 1

Kommentti: ”Nyt alkaa muistua mieleen, miksi en itse ole ikinä juurikaan näitä pelejä pelannut. Mestaruussarjan viime kierroksen ristitulva sulatti omat vedot taas täysin. Onneksi sentään jo omissa riveissä varmaksi noussut Millwallin tappio piti taas kerran.

Valioliigasta nostaisin tällä kierroksella ainastaan West Bromin yltämisen tasuriin mahdolliseksi yllätykseksi… jos yllätyksestä voi puhua epäarmasti pelannutta Sunderlandia vastaan pelatessa…

Millwallin tappiota pelataan taas sekä Southamptonin voittoa. Aamen.”