Viime kierroksella saatiin ensimmäinen voitollinen kierros, kun Jesaja sai 10 oikein tuloksellaan lähes 20 euroa pelikassaan. Tämä lukema tosin ei vielä muuta sitä tilannetta, että molemmat pelaajamme ovat rankasti miinuksella kahdeksan kierroksen jälkeen.

Yhdeksännen kierroksen rivit ovat seuraavanlaiset…

Jesaja:
1. Newcastle – Wigan 1
2. Bolton – Sunderl. 2
3. Aston V – West Brom 1
4. Middlesbr – Derby x2
5. Ipswich – Crystal P 12
6. Leicester – Millwall 1
7. Hull – Watford 1
8. Blackpool – Nottingh. x2
9. Coventry – Burnley x2
10. Portsm. – Doncaster 1
11. Cardiff – Barnsley 1
12. Sheff W – Colchest. 1
13. Huddersf. – Preston 1×2

Kommentti: ”Viime kierroksella mentiin aivan odotetusti Timoteista ohitse. Kierros oli vaikea suomalaisille ja se yllätti minut. Harvemmin kymmenen oikein antaa lähemmäs kahtakymppiä.

Tämän viikon rivi on melko ankea. Jälleen saa kaivamalla kaivaa yllätystä. Mutta kun voittojen makuun päästiin, pitää taas yrittää kahta kauheammin isompaa pottia. Tämän kierroksen ainoat alipelatut viritykset lähtevät Derbystä, Nottinhamista ja Prestonista. Varsinaista herkkua ei siis ole tarjolla.”

Timotei:
1. Newcastle – Wigan 1
2. Bolton – Sunderl. x2
3. Aston V – West Brom 1
4. Middlesbr – Derby 1x
5. Ipswich – Crystal P 1x
6. Leicester – Millwall 1
7. Hull – Watford 1
8. Blackpool – Nottingh. 1
9. Coventry – Burnley 1×2
10. Portsm. – Doncaster 1
11. Cardiff – Barnsley x
12. Sheff W – Colchest. 1
13. Huddersf. – Preston 1

Kommentti: ”Onneksi lopetin näiden rivien laittamisen oikealla rahalla, sillä konkurssihan tässä tätä menoa tulee… nyt kun tämä on sanottu ääneen, rivi tietenkin tuo täyspotin (en siltikään ole juoksemassa ärrälle riviä laittamaan).

Varmimpana pidän jälleen Millwallin häviötä ja toisena omana nostona voisi heittää Blackpoolin kotivoiton. Vähän venähti näköjään meidän voittorahan ero viime kierroksella, mutta eipä toinenkaan kaveri ole päässyt rikastumaan riveillään :D”