Chelsean manageri Andre Villas-Boas on saanut viime viikkoina paljon kritiikkiä seuran heikon vireen takia. Nyt nuori manageri avautuu Soccernetin haastattelussa työnsä haasteista.

”Tämä on stressaavaa työtä ja siksi en tahdo tehdä tätä pitkään. Tämä vaikuttaa elämään ja se on osa työtä”, toteaa 34-vuotias manageri, jonka ura on kestänyt vasta muutaman vuoden.

Villas-Boasia odottaa viikonlopun Blackburn ottelussa fanien protesti Soccernetin mukaan. Portugalilainen sanoo ymmärtävänsä tilanteen ja paineet, joita hänen selkäänsä kasataan menestymään tottuneen Chelsean peräsimessä.

”Tämä on pakollista. Wenger on käynyt tämän läpi. Sir Alex toden totta kävi tämän läpi. Urani on kestänyt vasta kaksi vuotta, mutta jonain päivänä minäkin käyn tämän läpi”, kommentoi Villas-Boas protestia ja fanien pettymystä.