Tänään pelattiin kolme ottelua. Ensimmäisessä kamppailussa putoamisrajan kanssa taistelevat Wolves ja Wigan kohtasivat ja panoksena oli molemmilla ensimmäisen voiton hakeminen sitten elokuun. Susilauma oli kotonaan vahvempi ja vei ottelun nimiinsä 3-1. Wigan on nyt jo kahdeksan ottelun tappioputkessa.

Toisessa ottelussa Jussi Jääskeläinen pelasi nollapelin Boltonin ottaessa murskavoiton Stokesta lukemin 5-0. Stoke on nyt hävinnyt viimeisimmät kolme ottelua ja näyttääkin siltä, että Europelit ovat aiheuttaneet kotisarjassa suuria ongelmia. Pelaajaringin kapeus ei voi olla näkymättä ottelusumassa.

Fulham taisteli hurjalla vimmalla kotikentällään Tottenhamia vastaan ja hallitsi peliä täysin toisella puoliajalla. Ensimmäisessä erässä Spursin hankkima 1-2 johto kuitenkin piti kymmenistä Fulhamin maalipaikoista huolimatta ja viidennellä lisäaikaminuutilla ottelun loppulukemat viimeisteltiin Dafoen toimesta 1-3 lukemiin.

Tässä kaikki tulokset vielä:

Wolves – Wigan Athletic 3-1
Bolton – Stoke City 5-0
Fulham – Tottenham 1-3