Chelsean manageri Andre Villas-Boas on jo löyhässä hirressä, vaikka aloitti seuran peräsimessä vasta kesällä. Viime aikoina ovat tappiot seuranneet toinen toistaan niin Valioliigassa kuin eilen Mestarien liigassakin.

Tilannetta ei helpota se, että 34-vuotias portugalilainen on toistuvasti syyllistänyt tuloksista ja kentän tapahtumista tuomareita. Julkisesta purnaamisesta hän on nyt kaiken kukkuraksi saanut varoituksen ja 12 000 punnan sakot.

Brittilehdistön kynsiin joutunut Villas-Boas ilmaisi aikaisemmin tällä kaudella, että paineet ovat lähes kestämättömät suurseuran peräsimessä ja että hän tuskin tulee kovin pitäkä uraa valmennustehtävissä tekemään.

Nähtäväksi jää kuinka pitkä ura miehelle lontoossa tulee. Joidenkin spekulaatioiden mukaan jo tammikuu voi osoittautua elämän ja kuoleman rajaksi sarjan nuorimmalle managerille.