Eilen pelattujen otteluiden tulokset:

Aston Villa – Man Utd 0-1
Blackburn – Swansea 4-2
Man City – Norwich 5-1
QPR – West Brom 1-1
Tottenham – Bolton 3-0
Wigan – Arsenal 0-4
Newcastle – Chelsea 0-3

Lauantain iloisten maalikarkeiloiden lisäksi ottelussa Aston Villa ja Manchester United nähtiin useita loukkaantumisia. Unitedin Javier Hernandez on sivussa ainakin kuukauden ottelun alussa saamansa nilkkavamman takia. Shay Given ja Jermaine Jenas kannettiin myös kentältä pois loukkaantumisten takia.

Chelsealla oli jopa varaa luokattomaan rangaistuspotkuun, kun he aiheuttivat kauden toisen tappion Newcastlelle. Frank Lampard epäonnistui täydellisesti potkussaan, mutta silti joukkue takoi 0-3 lukemat taululle.

Sarjajohtaja City otti tutulla toisen puoliajan maalikarkeloillaan selvän 5-1 voiton sarjanousija Norwichiltä. Myös Arsenal ja Tottenham jatkoivat loistavia otteitaan.

Blackburnin Yakubu iski neljä maalia, kun Swansea kaatui lukemin 4-2.

Tänään on vuorossa kaksi ottelua:
Everton – Stoke
Wolves – Sunderland