Chelsean Fernando Torres ei ymmärrä miksi hänen entisen seuransa Liveproolin fanit vihaavat häntä niin paljon.

Mies sanoi Canal+ -kanavan haastattelussa, ettei todellakaan ymmärrä Pool fanien vihaa ja on siitä hyvin huvittunut. Hänen mukaansa Liverpoolin johto oli suurin syy hänen lähtöönsä ja espanjalaisen mukaan he ovat suuria valehtelijoita.

Torresille kävi omien sanojensa mukaan ilmi, ettei hän kuulunut seuran usean vuoden suunnitelmaan ja lähti siksi.

Hän otti myös haastattelussa kantaa siihen, että siiroon jälkeen hän on ollut kaikkea muuta kuin maksetun 50 miljoonan punnan arvoinen. ”On totta että Vicente del Bosque (Espanjan maajoukkueen päävalmentaja) on huolissasan tilanteestani ja kunnostani Chelseassa. Se on minusta kiinni, että pääsen samaan kuntoon kuin ennen”, toteaa Torres.

Hän sanoo myös, että yrittää olla erittäin nöysä ja tukea pelaamaan pääseviä pelaajia. Samalla Torres pyytää kunnioitusta itseään kohtaan, koska on kuitenkin Euroopan- ja Maailmanmestari.