Valioliigan tammikuun siirtoikkuna on enää muutaman päivän päässä ja spekulaatiot eri pelaajien ympärillä kasvavat.

The Guardian -lehden mukaan Manchester Unitedin Dimitar Berbatov saattaa siirtyä takaisin Saksaan entisen kotiseuransa Leverkusenin riveihin. Tosin siirto saattaisi toteutua vasta kauden jälkeen, kun Berbatovin sopimus päättyy Unitedin kanssa.

Chelsean Florent Maloudan huhutaan ottavan hatkat lontoolaisseurasta ja matkaavan isolla rahalla rakennettuun ranskalaiseen PSG:n joukkueeseen. Nicolas Anelkan lähtö kiinalaiseen Shangai Shenhuaan on varma ja Alex on myös laitettu siirtolistalle ja matkannee muualle siirtoikkunan aikana. Myös Didier Drogban lähtö on mahdollinen.

Boltonin Gary Cahillin perässä ovat ainakin Chelsea ja Tottenham. Todella pahoissa pelillisissä vaikeuksissa oleva Bolton pyrkii pitämään tähdestään kiinni kaikin keinoin, mutta varsinkin Chelsean on uumoiltu tarjoavan vastustamattoman suurta summaa miehestä.

Fulhamin turhautunut Andy Johnson on useaan otteeseen ollut spekulaatioiden kohteena ja viimeisimpänä häntä ollaan oltu viemässä Blackburnin pelastajaksi. Myös QPR:n on huhuttu olevan miehen perässä.

Tottenham pyrkii viemään Blackburnin puolustuksen johtotähden Chris Samban, joka jättäisi sarjajumbon todella tukalaan tilanteeseen. Valmiiksi vuotava puolustus on todella ongelmissa ilman selkeää johtohahmoaan.

Suurinta paukkua rakentelee Guardianin mukaan Manchester City, joka olisi tekemässä tarjousta paikalliskilpailija Unitedin kahdesta nuoresta superlahjakkuudesta. City saattaa tarjota suuria summia ManU:n Ravel Morrisonista ja Paul Pogbasta, mutta siirto lienee maalaisjärjellä ajateltuna lähinnä utopistinen.

Sen sijaan Cityn kiikarissa oleva Lillen tähti Eden Hazard saattaisi olla mahdollinen hankinta, mutta miehen hintalappu lienee jossai 25-30 miljoonan punnan tietämillä.

Manchester Unitedin uskotaan myyvän maalivahti Tomasz Kuszczakin, jonka perässä on ollut varsinkin Olympiakos. Unitedin keskikentän vahvistuksista puhuttiin jo kesällä ja nyt spekulaatiolistalle on lisätty myös Alkmaarin Rasmus Elm.