Newcastle käytti mahdollisuutensa nousta Chelsean kantaan, kun lontoolaiset jäivät toissapäivänä tasapeliin Swanseaa vastaan. 0-2 voitto Blackburnista nosti Magpiesin kolmen pisteen päähän sarjan neljännestä paikasta.

Arsenalin kolmen ottelun tappioputki katkesi, mutta 0-0 tasapeli Boltonia vastaan ei varmasti tyydytä. Taistelu pääsystä eurosarjoihin on kovimmillaan, joten Gunnersien heikot otteet eivät varmasti ole manageri Arsene Wengerin mieleen. Matkaa Chelseaan on viisi pistettä, mutta välissä ovat sekä Newcastle että Liverpool.

Sunderland jatkoi hyviä otteitaan ottamalla 3-0 voiton Norwichista. Voiton myötä seura nousi jo kahdeksanneksi sarjassa. Välimatka seuraavana olevaan Arsenaliin on seitsemän pistettä, joten paljon saa tapahtua ennen kuin paikka seitsemän joukossa olisi tavoiteltavissa.

Kaikki eiliset tulokset:

Blackburn – Newcastle 0-2
Bolton – Arsenal 0-0
Fulham – West Brom 1-1
Sunderland – Norwich 3-0
Aston Villa – QPR 2-2