Englannin maajoukkueen seuraavaksi valmentajaksi vahvimmin ehdolla oleva Tottenhamin manageri Harry Redknapp on antanut mielenkiintoisen haastattelun Guardian-lehdelle.

64-vuotias managerilegenda toteaa, että hän valitsisi Manchester Unitedin konkaripelaaja Paul Scholesin maajoukkueeseen mielellään. 37-vuotias Scholes palasi tammikuussa takaisin pelikentillä lopetettuaan uransa viime kauden jälkeen.

”Hän olisi joukkueessa, hän on niin hyvä. Olen varma, että kuka tahansa ottaisi hänet mielellään. Hän pelaa kuin espanjalaiset, kuin Xavi ja Iniesta. Hän ei luovu pallosta”, toteaa Redknapp.

Hän otti myös kantaa paljon puhuttaneeseen kapteenikysymykseen: ”Mielestäni ehdolla on monta hyvää pelaajaa. Gerrard on hyvä kandidaatti. Stevie Gerrard on fantastinen pelaaja. Scottie (Scott Parker) voisi olla myös, mutta niin voisi myös Steve”.

Rednkapp on sanonut keskittyvänsä täysin Tottenhamin johtamiseen tällä kaudella, mutta FA:n odotetaan lähestyvän miestä lähiaikoina maajoukkueen manageriasialla.

Englannin maajoukkueella ei ole kuin yksi peli pelattavana ennen Valioliigan päättymistä. Kyseisen ottelun Hollantia vastaan hoitaa alle 21-vuotiaiden maajoukkuemanageri Stuart Pearce.