Kausi on vastikään saatu päätökseen, mutta pelaajamarkkinat käyvät jo kuumana.

Kertaalleen uransa lopettanut Paul Scholes teki ensi kauden kattavan jatkosopimuksen Manchester Unitedin kanssa, ja manageri sir Alex Ferguson ehti arvioimaan, että punatukka pystynee pelaamaan vielä 25-30 ottelua kaudessa huipputasolla.

Samoihin aikoihin siirtomarkkinoiden kuumaperuna Lillen Eden Hazard tarkensi ensi kauden suunnitelmiaan ilmoittamalla, että pelaa 100% varmuudella ensi kaudella Manchesterissa. Tähän ynnättynä hänen viimeksi antamansa tieto siitä, että pelipaidan väri tulee olemaan sininen, on Manchester City kiinnittämässä jälleen yhtä jättikallista pelaajaa rykelmäänsä.

Mestarijoukkue Cityn manageri Roberto Mancini jatkoi puheidensa pyörtämistä, ja on nyt ”101 prosenttisen” varma tuittupää Mario Balotellin jatkamisesta mestarijoukkueessa. Jo muutamaankin otteeseen olivat Balotellin päivät luetut Cityssä, jos olisimme vielä jaksaneet uskoa Mancinin sanaan kauden aikana.

Manageri puolella vähän vähemmän yllättävä veto tuli Aston Villalta, joka erotti päävalmentaja Alex McLeishin. Surkeasti sujunut kausi oli vielä päätyä putoamistaisteluun, mutta eroa putoamisrajaan jäi lopulta kaksi pistettä.

Suosikkeja Villan peräsimeen ovat Wiganin valmentaja Roberto Martínez sekä Swansean Brendan Rodgers ja Norwichin Paul Lambert.

Arsenalin tähtihyökkääjä Robin van Persien agentti ei ole vielä vuotanut mitään tietoa kauden maalikuninkaan jatkosta Tykkimiehissä. Arsene Wenger tekee varmasti kaikkensa pitääkseen kultakimpaleensa seurassa, mutta RVP:tä houkutellaan isolla rahalla muun muassa Juventukseen.

Suomalaisittain mielenkiintoinen tilanne on Mestaruussarjaan pudonneen Boltonin maalivahti Jussi Jääskeläinen, joka menetti ykkösmaalivahdin paikkansa loukkaantumisensa jälkeen. Jässin perässä ovat varmasti useat seurat kesän aikana, sillä miehen sopimus päättyi kuluneeseen kauteen.