Eilisen päivän ensimmäisessä ottelussa Ranska kaatoi Ukrainan lukemin 2-0. Hyvin kampoihin pistänyt kotijoukkue kaatui kahteen perättäiseen maaliin toisella puoliajalla. Maalintekjöinä kunnostautuivat Jérémy Ménez ja Yohan Cabaye.

Tappiosta huolimatta Ukrainalla on mahdollisuus päästä jatkoon, jos se voittaa viimeisessä ottelussa Englannin.

Illan toisessa ottelussa Englanti tiputti Ruotsin jo tässä vaiheessa ulos jatkopeleistä. Ottelu oli hyvin aaltoilevaa, ja molemmat joukkueet kävivät ottelussa johdossa.

Englanti aloitti maalinteon mennen 1-0 johtoon Andy Carrollin puskumaalilla. Ruotsi ei tästä lannistunut vaan iski kaksi perättäistä maalia, jotka molemmat teki joukkueen ikämies Olof Mellberg. Toinen tosin merkattiin Glen Johnsonin omaksi maaliksi, kun tämä yritti pelastaa pallon maaliviivalta.

Englanti nousi takaisin otteluun Theo Walcottin kaukolaukauksella ja ottelu sai arvoisensa päätöksen, kun Danny Welbeck teki kisojen upeimman maalin kantapäällään. Maalin alusti Walcott, joka pelasi vaihdosta sisään tultuaan loistavasti.

Englanti ei voitosta huolimatta ole varmistanut jatkopaikkaa. Se tarvitsee vähintään tasapelin päätösottelusta.