Arsenalin Andre Santos on joutunut heti kauden aluksi erittäin suuriin ongelmiin. Poliisi pidätti hänet viime perjantaina juuri ennen kauden alkua vaarallisesta ajamisesta ja pysähtymiskehotuksen laiminlyönnistä.

29-vuotiasta voi odottaa maksimissaan kahden vuoden vankeusrangaistus, jos oikeustuomioistuin tuomitsee hänet syylliseksi kaikkiin kohtiin. Santos oli ajanut nopealla urheiluautollaan holtittomasti, jonka takia hän oli saanut poliisit peräänsä.

Viime kesänä Fenerbachesta Gunneresiin siitynyt pelaaja ei totellut poliisin pysähtymiskehotusta vaan jatkoi holtitonta ajoaan M25-moottoritiellä. Kun vihdoin hänet saatiin pysäytettyä, vietiin hänet putkaan, josta hän vapautui takuita vastaan odottamaan oikeudenkäyntiä. Hänet nähtiin kuitenkin lauantaina joukkueen vaihtopenkillä ottelussa Sunderlandia vastaan.