Englannissa pelattiin eilen 23 Liigacupin ottelua. Pääsarjajoukkueista Fulham ja Stoke joutuivat taipumaan.

Sheffield Wednesday voitti Fulhamin Gary Madinen rangaistuspotkumaalilla 1-0.

Stoken ottelu Britannia Stadiumilla venyi jatkoajalle. Kenwyne Jonesin , Jonathan Waltersin ja Peter Crouchin maalit eivät riittäneet Swindonin voittaessa 3-4. Jatkoajalla tehtiin peräti kolme maalia.

Aston Villalla ei ollut ongelmia Tranmeren kanssa. Fabian Delph, Christopher Herd ja Darren Bent osuivat 3-0 -voitossa.

Norwich joutui tiukemmalle Scunthorpea vastaan. Simon Lappin ja Wesley Hoolahan varmistivat 2-1 -voiton Kanarianlinnuille.

Nottingham Forestin ja Wiganin välinen ottelu oli täynnä tapahtumia. Mauro Boselli, Maynor Figueroa, Jordi Gomez ja Callum McManaman johdattivat Wiganin 1-4 -vierasvoittoon. Laticsin Antolin Alcaraz ajettiin kentältä 78. minuutilla.

Walsallista ei ollut vastusta Queens Park Rangersille. Shaun Wright-Phillips, Bobby Zamora ja uusi hankinta Jose Bosingwa johdattivat Ärrät 3-0 -voittoon.

Sarjanousija Southampton otti rutiinivoiton Stevenagen vieraana. Tadanari Leen, Billy Sharpin, Jason Puncheonin ja Ben Reevesin maaleilla Saints voitti 1-4.

Sunderland ei antanut Morecamben yllättää. 2-0 -voitto irtosi James McCleanin kahdella maalilla.

Swansea johti niin ikään Barnsleya vastaan alusta loppuun. Danny Graham teki yhden ja Luke Moore kaksi 3-1 -voitossa.

Toinen sarjanousija West Ham voitti Crewen kotonaan 2-0. Nicky Maynard ja Modibo Maiga vastasivat Hammersin maaleista.

WBA sai tehdä täyden päivätyön Yeovilin vieraana. Liigajoukkue oli alkuun tappiolla, kunnes Chris Brunt toi joukkueen tasoihin 39. minuutilla. Shane Long ehti jo viedä WBA:n johtoon, mutta Yeovil tuli rinnalle vielä kerran. Yassine El Ghanassy ja Longin toinen maali varmistivat voiton Baggiesille.

Kolmas sarjanousija Reading joutui niin ikään takaa-ajajan rooliin ottelussa Peterboroughia vastaan. 3-2 -voitto kuitenkin irtosi Pavel Progrebnyakin, Chris Gunterin ja Nathaniel Knight-Percivalin maaleilla.