Tottenham on hyväksynyt Fulhamin vaatiman siirtosumman keskikenttäpelaaja Moussa Dembéléstä. 25-vuotias belgialainen on vaihtamassa maisemaa 15 miljoonan punnan siirrolla.

Fulhamin manageri Martin Jol kertoo brittimedialle, että Dembele on terveystarkastuksessa Tottenhamissa. Näin Spurs on saamassa pelaajan, jota tavoittelivat myös muun muassa Manchester United ja Liverpool.

Samalla Lyonin maalivahti Hugo Lloriksen siirto näyttää olevan aivan loppusuoralla, joten Andre Villas-Boas on pääsemässä vauhtiin siirtomarkkinoilla. Spursiin liitettyjä muita pelaajia ovat muun muassa Shakhtar Donetskin hyökkääjä Willian, Internacionalin Leandro Damião, Rennessin Yann M’Vila sekä viimeisimpänä myös Chelsean Daniel Sturridge.

Tottenham on hankkinut kesän aikana jo Emmanuel Adebayorin Manchester Citystä, Gylfi Sigurdssonin Hoffenheimistä ja Jan Vertonghenin Ajaxista.

Luka Modricin siirryttyä Real Madridiin, on seuraavana lähtövuorossa nyt Rafael van der Vaart. Hän on matkalla vanhaan seuraansa Hamburgiin. 29-vuotiaasta halutaan 14 miljoonaa puntaa, mutta mitä ilmeisemmin siirtosumma tulee olemaan noin kymmenen miljoonan kieppeillä. Myös Tom Huddlestone on nilkkaongelmistaan huolimatta siirtymässä vähintään lainasopimuksella Stoken mieheksi.