Liverpoolin Andy Carroll on loppukauden lainalla West Hamin joukkueessa. Seurat ovat vahvistaneet, että ehdoista on päästy sopuun ja englantilaiskärki suostuu vaihtamaan seuraa lainasopimuksella.

Brendan Rodgers vaasti pysyvää siirtoa 17 miljoonan punnan hinnalla, mutta tähän ei yksikään seura suostunut. Carroll itse ei halunnut siirtyä yhteenkään kiinnostuneista seuroista, joita olivat West Ham, Fulham ja Aston Villa. Ainoa ”Andyn hyväksymä seura” oli hänen entinen seuransa Newcastle, joka ei kuitenkaan pystynt maksamaan pyydettyä korvausta.

Nyt kuitenkin Rodgersille tuli kiire saada Carrollin jättimäinen palkka pois rasittamasta Liverpoolia, sillä mies ei kuulu uuden mangerin tulevaisuuden suunnitelmiin. Carrollista tuli kaikkien aikojen kallein brittipelaaja peräti 35 miljoonan punnan siirolla Newcastlesta toissa kaudella.

West Hamin Sam Allardyce sai siis tahtonsa läpi siitä, ettei lainasopimus velvoita heitä ostamaan kärkimiestä vaikka he pysyisivätkin Valioliigassa. Nyt sopimukseen kuuluu tähän optio, mutta ei velvoitetta.