Steven Fletcher iski ensimmäisessä ottelussaan Sunderlandin paidassa kaksi maalia ja auttoi joukkueensa varastamaan Swansealta kauden ensimmäiset pistet 2-2 tasapelillä. 12 miljoonalla punnalla Wolvesista tullut Fletcher iski molemmat maalinsa ensimmäisen puoliajan lopussa ja pelasi itsensä näin Black Cats -fanien suosioon.

Swansealle tasapeli tiesi sitä, ettei seura noussut historiallisesti sarjakärkeen ohi Chelsean. Tilanne on hyvin poikkeuksellinen, sillä Swansea oli vain kymmenen vuotta sitten neljännen sarjaportaan pohjalla.

Päivän muissa otteluissa Manchester City piti pintansa, kun QPR vieraili Etihadilla. Hurjan määrän pelaajia siirtoikkunan aikana ostanu Rangers ei pysynyt Cityn mukana, vaikka viime kauden mestarin peli ei vielä näyttänyt kummoiselta.

Tottenhamin huono alkukausi sai jatkoa, kun se jäi kotonaan tasapeliin Norwichia vastaan. Kolme ottelua ja vain kaksi pistettä ei varmasti ole sitä mitä Villas-Boas toivoi uuden manageripestinsä alkutaipaleelta.

WBA onnistui kaatamaan Evertonin kotonaan ja katkaisemaan näin liverpoolilaisten voittoputken. Myös West Ham piti pintansa kotonaan ottamalla 3-0 voiton täysin aseettomasta Fulhamista.

Tässä kaikki eiliset tulokset.

Man City – QPR 3-1
Swansea – Sunderland 2-2
Tottenham – Norwich 1-1
West Brom – Everton 2-0
Wigan – Stoke 2-2
West Ham – Fulham 3-0