Tänään pelattujen otteluiden tulokset ja maalintekijät:

Norwich – West Ham 0-0

Jussi Jääskeläinen kesti kanarialintujen kovan painostuksen ja pelasi nollapelin. Maalittomaan tasapeliin päättynyt ottelu oli jo kolmas tasapeli Norwichille, joka on vielä voitoitta tällä kaudella.

QPR – Chelsea 0-0

Ottelun alussa odotetusti Anton Ferdinand jätti kättelemättä rasistista solvauksista syytettyä John Terryä sekä tätä puolustanutta Ashley Colea. Tämän uutisen lopusta löydät videopätkän tilanteesta. Itse ottelussa QPR oli yllättävän hyvin pelissä mukana, ja Chelsea näytti hieman väsyneeltä maajoukkuetauon jälkeen. QPR jatkaa edelleen ilman voittoja sarjaa, kun Chelsea pysyy sarjan piikkipaikalla.

Manchester U – Wigan 4-0
M: Scholes 51, Hernandez 63, Büttner 66, Powell 82

Old Traffordilla oli varsinainen senioreiden ja junioreiden päivä. Paul Scholes iski maalin uransa 700. ottelussa Unitedin paidassa, Ryan Giggs pelasi 600. ja Rio Ferdinand 400. liigaottelunsa. Manchesterilaisten kaksi tulokasta maalasivat heti ensimmäisissä otteluissan, kun sekä Alex Büttner ja Nick Powell osuivat.

Scholes, 37, kirjasi 700. pelinsä United-paidassa ja kruunasi juhlansa maalilla. Giggs, 38, pelasi 600. valioliigaottelunsa, ja Ferdinand, 33, United-uransa 400. ottelun.

Arsenal – Southampton 6-1
A: Hooiveld 11 (om), Podolski 30, Gervinho 35, Clyne 37 (om), Gervinho 71, Walcott 88
S: Fox 45

Arsenal laittoi kotistadionillaan varsinaiset maalijuhlat pystyyn, kun se murskasi sarjanousija Saintsin peräti 6-1. Maalintekohuolet olivat täysin eilistä päivää, kun Lukas Podolski sekä Gervinho iskivät alkutahdit maali-ilottelulle. Ilta ei ollut muutenkaan Southamptonille suotuisa, sillä kaksi Arsenalin maaleista merkattiin saintsilaisten omiksi maaleiksi.

Stoke – Manchester C 1-1
S: Crouch 15
M: Garcia 35

Stoke otti neljännen tasapelinsä neljästä ottelusta, kun se tasasi pisteet Manchester Cityn kanssa. Tulos oli hyvin ottelun hengen mukainen, vaikka aivan viime hetkillä City oli lähellä voittomaalia muutamaankin otteeseen. Pistemenetys oli jo toinen viime vuoden mestarille neljästä ensimmäisestä ottelusta.

Aston Villa – Swansea 2-0
A: Lowton 16, Benteke 88

Aston Villa onnistu avaamaan voittosarakkeensa, kun se piti hyvin kauden aloittaneen Swansean takanaan kahden maalin turvin. Tappiosta huolimatta joutsenpaidat jatkavat sarjassa viidennellä sijalla.

Fulham – West Bromwich 3-0
F: Berbatov 32, Berbatov 45 (rp), Sidwell 89

Manchester Unitedista mökkiläisten riveihin siirtynyt Dimitar Berbatov iski kaksi maalia ja johdatti Fulhamin kotivoittoon WBA:sta. Toissakauden maalikuningas näyttää siis heti löytäneen maalijyvänsä uudessa seurassa.

Sunderland – Liverpool 1-1
S: Fletcher 29
L: Suárez 71

Steven Fletcher iski kauden kolmannen maalinsa, kun Sunderland pidensi Liverpoolin surkeaa alkukautta. Ainoastaan Luis Suarezin maali ottelun loppupuolella pelasti Poolille pisteen. Liverpool on neljän ottelun jälkeen edelleen ilman voittoja ja löytyy neljänneksi viimeiseltä sijalta sarjataulukosta.

…ja tässä vielä videopätkä QPR:n ja Chelsean pelistä, jossa Anton Ferdinand jättää kättelemättä sekä Terryä että Colea: