Aston Villa nousi aivan viime hetkillä kotonaan tasapeliin West Bromia vastaan. Shane Long oli vienyt vieraat johtoon toisen puoliajan alkuhetkillä ja pisteet näyttivät matkaavan mukaan Hawthornsille.

Vaihdosta sisään otettu Darren Bent kuitenkin tasoitti pelin 80. minuutin kohdalla ja pisteet tasattiin. Englantilaiskärkeä odotettiin jo avaukseen, mutta Christian Benteke ja Gabriel Agbonlahor oli marssijärjestyksessä menneet edelle.

Bent oli erittäin huojentunut, kun hän pystyi tekemään maalin ottelussa. Hän on joutunut tilanteeseen, jossa paikka avaukseen on ollut tiukassa. Kauden kapteenina aloittanut hyökkääjä menetti viime viikolla asemansa. Valmentaja Paul Lambert perusteli nauhan pois ottamista sillä, että nyt Bent pystyy keskittymään vain maalintekoon.

Ottelun yleisössä istui myös maajoukkueluotsi Roy Hodgson, jolle Bent yrittää kovasti antaa näyttöjä, sillä häntä ei juuri ole viime vuosina nähty maajoukkueen pelaavassa ringissä mukana.