QPR ja Reading pelasivat 1-1 tasapelin ja ovat näin molemmat edelleen ilman voittoja kierroksen numero kymmenen jälkeen (Reading pelannut vasta yhdeksän ottelua – QPR 10). Vierailija Royals meni johtoon Kaspars Gorkssin maalilla 16 minuutin kohdalla, mutta QPR taisteli itsensä takaisin Djibril Cissén maalilla kun peliä oli pelattu 66 minuuttia.

Erityisesti QPR:n puolella managerin vaihtopaineet alkavat olla kovat. Seura on investoinut jättimäisiä summia joukkueen rakentamiseen, mutta Mark Hughes ei ole saanut tuloksia miehistönsä kanssa aikaiseksi.

Molemmat joukkueet löytyvät putoamisviivan alapuolelta: Readingilla on kasassa viisi pistettä, QPR:llä neljä.

Liverpoolissa nähtiin jälleen tällä kaudella jo tutuksi muodostunut selviytymistarina, jonka pääosassa oli Luis Suarez. Surkeasti kautensa aloittanut Liverpool meinasi jäädä kotonaan pisteittä Newcastlen johdettua ottelua 0-1 Yohan Cabayen maalilla ensimmäisen puoliajan lopulla. Suarezilla oli useita paikkoja avata kotijoukkueen maalitili, mutta uruguaylainen ei onnistunut laittamaan palloa Tim Krulin selän taakse.

67 minuutin kohdalla Suarez vihdoin onnistui ja pelasti Liverpoolille kotitasapelin. Tämä ei varmasti manageri Brendan Rodgersia lämmitä, sillä joukkue löytyy tällä hetkellä sijalta 12 – vain kaksi pistettä putoamisviivan päällä olevaa Aston Villaa edellä.