ESPN:n mukaan Liverpoolin kapteeni Steven Gerrard on kertonut halustaan pelata Jose Mourinhon alaisuudessa.

Mourinho on moneen otteeseen yrittänyt saada Gerrardin siirtymään joukkueeseensa. Ensimmäisen kerran The Special One lähestyi 32-vuotiasta keskikenttäpelaajaa toimiessaan Chelsean managerina.

”Mietin sitä, mutta päädyin sanomaan ei. Vuotta myöhemmin hän kysyi uudestaan, mutta vastasin jälleen kieltävästi”, Gerrard sanoi.

Siirryttyään Real Madridin luotsiksi Mourinho palasi jälleen Gerrardin puheille. Liverpool-ikoni ei edelleenkään halunnut jättää Anfieldia.

Gerrard pelaa todennäköisesti uransa loppuun asti Liverpoolissa, mutta mielipide siirtymisestä Mourinhon alaisuuteen on muuttunut.

”Haluaisin pelata Mourinholle, The Special Onelle”, Gerrard kertoi Twitterissä.

Yksi syy mielipiteen muuttumiseen voi olla Xabi Alonso. Samaisessa Twitterin kysymys-vastaus-tuokiossa Gerrard kertoi, että Liverpoolissa ennen Real Madridiin siirtymistä pelannut Alonso on paras keskikenttäpelaaja, jonka kanssa hän on pelannut. Parhaaksi oman joukkueensa hyökkääjäksi Gerrard nimesi ehkä hieman yllättäen Luis Suárezin. Aikoinaan Gerrard nimittäin muodosti tehokkaan kaksikon Fernando Torresin kanssa.