Swansea CitySekä Arsenal että Liverpool ovat ilmaisseet kiinnostuksensa Swansean topparia Ashley Williamsia kohtaan.

Arsenalin manageri Arsène Wenger on jo pitkään kyseenalaistanut toppareidensa Per Mertesackerin ja Thomas Vermaelenin luotettavuuden, eikä tilannetta auttanut viikonloppuna hävitty Tottenham-ottelu, jossa puolustuslinjan sekoilut käytännössä pilasivat Arsenalin mahdollisuudet voittoon. Williams olisi juuri oikeanlainen vahva johtajahahmo, jollaista Wenger kaipaa organisoimaan joukkueensa viimeistä linjaa.

Liverpool on kuitenkin myös valmis satsaamaan 28-vuotiaaseen Williamsiin. Pool-ikoni Jamie Carragher on lähellä eläkeikää, nuori Sebastian Coates on mahdollisesti jättämässä seuran, eikä valmentaja Brendan Rodgers ole tiettävästi ollut tyytyväinen Martin Skrtelin otteisiin.

Williams istui penkillä vain yhdessä ottelussa kaudella 2011/2012 ja on pelannut kokonaan jokaisen pelin, johon hänet on sen jälkeen nimetty.