Arsenalilla on käytössään enemmän siirtomarkkinarahaa kuin koskaan. Seura on myös tiettävästi halukas rikkomaan siirtoennätyksensä tänä kesänä. Halu ei aina riitä.

The Guardianin mukaan Arsenal on tarjonnut Bayer Leverkusenin Lars Benderistä 18,5 miljoonaa puntaa. Sami Hyypiän valmentama saksalaisseura ei ole kuitenkaan halukas myymään keskikenttäpelaajaa. Perään Leverkusen ilmoitti, että Bender ei ole mihinkään hintaan kaupan.

Guardianin mukaan Real Madridin Gonzalo Higuaín on siirtymässä Tykkimiehiin 22 miljoonan punnan kaupassa. Queens Park Rangersin ja Brasilian maajoukkueen maalivahdin Júlio Césarin uusi osoite voi niin ikään hyvinkin olla Arsenal.

Bender-kaupan menty jäihin, keskikentän keskustan tontti on yhä vahvistamatta. Arsenal-manageri Arsène Wenger on brittilehden mukaan kiinnostunut Borussia Dortmundin Ilkay Gündoganista ja Evertonin Marouane Fellainista.

Valioliiga.com uutisoi aiemmin Arsenalin hankkineen Yaya Sanogon vapaana agenttina Auxerresta. Toppari Johan Djourou puolestaan lainattiin Hampuriin. Lisäksi maalivahti Vito Mannone kaupattiin parilla miljoonalla Sunderlandiin.

Lähde: The Guardian.