Udinesen tshekkipelaaja Matěj Vydra vahvistaa Baggiesia yhden kauden mittaisella lainasopimuksella. Mestaruussarjan vuoden pelaajaksi valittu 21-vuotias hyökkääjä läpäisi tänään seuran lääkärintarkastuksen ja kantaa tulevalla kaudella numeroa 20.

FC Vysočina Jihlavan kasvatti on edustanut Udinesea vuodesta 2010 asti, mutta viimeiset kaksi kautta mies on ollut lainalla Club Bruggessa ja Watfordissa. Serie A:ssa otteluita edustusjoukkueessa Vydralle siunaantui vain muutama.

180-senttisen hyökkääjän ura lähti kunnolla nousuun viime kaudella miehen täräyttäessä Mestaruussarjassa peräti 22 maalia. Watford oli lähellä nousta Valioliigaan, mutta joukkue kärsi nousukarsintojen finaalissa katkeran jatkoaikatappion Crystal Palacelle. Legendaarisessa välierässä Leicester Cityä vastaan Vydra teki kaksi maalia, kun Watford iski Leicesterin epäonnistuneen rangaistuspotkun jälkeen ratkaisevan 3-1-voittomaalin ottelun 97. peliminuutilla.

Vydraa pidetään yhtenä maan lupaavimmista junioreista. Nuorukainen on pelannut Tshekin maajoukkueessa seitsemän ottelua tehden kaksi maalia.