Tottenham hävisi kotonaan murskaavasti 0-3 Lontoon paikallisvastustaja West Hamia vastaan. Ottelu alkoi odotetusti kotijoukkueen painostuksella, mutta Tottenham sai ensimmäisen merkittävän maalipaikkansa vasta puolen tunnin jälkeen, kun Paulinho laukoi pallon ohi suoraan ilmasta Andros Townsendin syötöstä. Ensimmäisen puoliajan paras maalipaikka syntyi vierasjoukkueelle. Kevin Nolan pääsi laukomaan vapaasti Mark Noblen vapaapotkusta, mutta maali pysyi puhtaana.

Pohjoislontoolaiset aloittivat toisen jakson vahvasti. Jermain Defoe pääsi yrittämään kahdesti maalintekoa heti puoliajan alussa, mutta Jussi Jääskeläinen esti englantilaiskärjen molemmat yritykset. West Ham siirtyi yllätysjohtoon 66. minuutilla, kun Winston Reid vei vierailijat johtoon oman puskunsa paluupallosta kulmapotkun jälkeen. West Ham syvensi Tottenhamin ahdinkoa kuusi minuuttia myöhemmin, kun Ricardo Vaz Tê iski vastaiskusta West Hamin 2-0-johtoon. Hugo Lloris torjui Vaz Tên ensimmäisen yrityksen, mutta portugalilainen iski paluupallon maaliin.

Ravel Morrison lisäsi Tottenhamin tuskaa 79. minuutilla tekemällä upean soolomaalin. Morrison sai pallon omalta kenttäpuoliskolta ja hassutteli koko Tottenham-puolustuksen ennen kuin nosti pallon vastaan tulleen Llorisin yli. Tottenham ei onnistunut kovasta yrityksestä huolimatta saamaan palloa Jääskeläisen selän taakse ja näin pisteet matkasivat Itä-Lontooseen lukemin 3-0.