Swansea menetti kirvelevästi voiton viimeisellä minuutilla Eurooppa-liigan ottelussa Kuban Krasnodaria vastaan. Michu osui kotijoukkueelle ja pisteet olivat jäämässä Walesiin, mutta Djibril Cisse toi Kubanin tasoihin rangaistuspotkusta. Pistemenetys oli Swansealle ensimmäinen Eurooppa-liigassa.

– Tasapeli oli oikeutettu tulos, jos katsoo ottelun kokonaisuutta, sanoo Swansean manageri Michael Laudrup.

Tanskalainen oli pettynyt, ettei Swansean keskittyminen riittänyt täyteen pistepottiin asti. Venäläisvastustaja sai silti tunnustusta Laudrupilta.

– Kun joukkueellasi on pallo lisäajalla, niin luulet, että joukkue nappaa voiton. Vastustaja sai rangaistuspotkun vastahyökkäyksestä ja se on todella turhauttavaa.

– Pidimme paljon palloa, kuten normaalisti. Kubanin vastahyökkäykset olivat todella vaarallisia, kuten tiesimme jo ennen ottelua. Vastustajalla oli kolme tai neljä vaarallista vastahyökkäystä ensimmäisellä puoliajalla, joten tasapeli on reilu tulos molemmille.

Laudrup ei halua osoittaa syyttävää sormea kenenkään suuntaan. Jonjo Shelvey menetti pallon lisäajalla keskikentällä ja maalivahti Gerhard Tremmel kaatoi vastustajan aiheuttaen rangaistuspotkun.

– Emme osoita ketään syyttävällä sormella täällä. Pelaajamme eivät ole pelanneet paljon kansainvälisiä otteluita. Opettelemme vielä pelaamaan näitä pelejä. Saadaksesi kokemusta sinun on tehtävä virheitä, mutta niistä voi aina oppia.

Lähde: BBC