Termi SAS ei ole ehkä kaikille tuttu. 90-luvun tehokärkipari Blackburnista Alan Shearer ja Chris Sutton ristittiin SAS:ksi heidän maalitehtailunsa ansiosta. Termi on herännyt jälleen henkiin, sillä Liverpoolin kärkikaksikko Suaréz-Sturridge on ollut pelottavassa kunnossa Suarézin pelikentille paluun jälkeen.

Uruguayn maajoukkuemies muodosti myös Ajaxissa erinomaisen tutkaparin Klaas-Jan Huntelaarin kanssa, mutta Suaréz uskoo että he voivat tehdä Daniel Sturridgen kanssa vielä tuhoisampaa jälkeä ajan myötä.

– Kolme tai neljä vuotta sitten, kun pelasin Klaas-Jan Huntelaarin kanssa Ajaxissa, olimme todella tehokas kärkikaksikko, Suaréz sanoi.

– Nyt teemme Danielin kanssa parhaamme ja voimme vielä kehittyä. Ehkä muutaman vuoden kuluttua voin sanoa että paras kärkiparini oli Sturridge, erityisesti jos jatkamme kehitystä samaa vauhtia.

”Olen niin onnellinen, koska kun sinulla on erittäin hyvä kärkipari, se on puolustajille vaikeaa, sillä heidän pitää huomioidaa kaksi pelaajaa. Koska jos kaksi pelaajaa tulee minua kohti, se luo tilaa Danielille. Tämä ei ole tärkeätä pelkästään minulle, mutta koko joukkueelle ja meidän itseluottamukselle.

– Hän (Sturridge) on erittäin hyvä pelaaja. Hänellä oli vaikeata Manchester Cityssä, mutta Danielilla menee täällä hyvin joten olen onnellinen.

– Tiedän että Liverpool ei ole muutamaan kauteen päässyt Mestarien liigaan ja teidän että voimme auttaa siinä. Teemme parhaamme, mutta Liverpool ei ole pelkästään Suaréz ja Sturridge, vaan koko joukkue.

Lähde: Skysports