Manchester City ei antanut TsSKA Moskovan yllättää itseään Mestarien liigan ottelussa. Lohkovaiheen neljännen kierroksen ottelussa maalit merkittiin kotijoukkueelle 5-2. Álvaro Negredo paukutti hattutempun.

City aloitti ottelun vahvasti. Peli ehti vanheta vain pari minuuttia, kun David Silva kaadettiin ja pallo vietiin pilkulle. Sergio Agüero latasi pallon maaliin.

Seydou Doumbia oli oikeastaan ainoa vierasjoukkueen pelaaja, joka pääsi maalipaikkoihin. Ensimmäinen yritys painui yli City-maalin, jota vartioi toista kertaa putkeen Costel Pantilimon.

Agüeron huippuilta sai jatkoa 20 minuutin kohdalla. Nopea käännös rangaistusalueella ja sijoitus takakulmaan. Kymmenen minuuttia myöhemmin Negredo jakoi pelivälineen pallonriiston jälkeen Agüerolle. Tällä kertaa argentiinalainen pelasi takaisin espanjalaishyökkääjälle, joka puttasi tyhjään maaliin.

Doumbia kavensi lisäajalla, mutta toisella puoliajalla ottelu jatkui Cityn komennossa. Yaya Touré nosti linjan yli Samir Nasrille. Ranskalainen pelasi epäitsekkäästi Negredolle, joka teki jo illan toisen maalinsa tyhjiin.

Doumbia kavensi jälleen, tällä kertaa rangaistuspotkusta. Illan viimeiseksi se ei jäänyt. Lisäajan toisella minuutilla Negredo viimeisteli hattutemppunsa puskemalla James Milnerin keskityksen verkkoon.

Voiton myötä City varmisti jo neljän ottelun jälkeen paikan 16 parhaan joukossa. Toinen varma jatkaja on Bayern München, joka voitti omassa ottelussaan Viktoria Plzenin.