Everton on kiinnostunut hankkimaan Suomen A-maajoukkuekapteeni Niklas Moisanderin riveihinsä, Ilta-Sanomat kirjoittaa artikkelissaan siteeraten brittilehti The Timesia. Everton kärsii tällä hetkellä puolustuspään loukkaantumisista. Sylvain Distin ja Seamus Coleman puuttunevat vielä seuraavasta ottelusta, ja Bryan Oviedon kausi on suurella todennäköisyydellä ohi.

Huhujen mukaan Everton ja Ajax ovat käyneet jo keskusteluja Moisanderin siirrosta. Ajax-valmentaja Frank de Boer on antanut jo aikaisemmin ymmärtää Moisanderin siirtyvän isompiin ympyröihin kesän aikana, mutta suomalaispelaajan siirto voi tapahtua jo tammikuun aikana.

Moisander on myös itse kertonut haluistaan päästä Hollannin pääsarjasta isompiin sarjoihin. Moisanderin siirtokorvauksen arvioidaan olevan noin kolme miljoonaa puntaa.