Southampton-manageri Mauricio Pochettino on siirtymässä Tottenhamin puikkoihin, kirjoittaa The Guardian. Lehden mukaan sopimus Spursin kanssa julkaistaan jo tämän viikon aikana.

Pochettino on valmentanut Southamptonia tammikuusta 2013 asti. Argentiinalainen on tyytymätön Saintsin managerina, sillä joukkue ei pysty pitämään kiinni parhaista pelaajistaan. Southampton ei kyennyt vakuuttamaan Pochettinoa siitä, että seura on valmis nousemaan uudelle tasolle.

Pochettino on käynyt keskusteluja Spurs-puheenjohtaja Daniel Levyn kanssa mahdollisesta palkkauksesta Spurs-manageriksi. Lisäksi hollantilaista Frank de Boeria on yhdistetty vahvasti Tottenhamiin, mutta argentiinalainen on viemässä paikan.

The Guardianin mukaan Spursin teknisen johtajan Franco Baldinin työpaikka on vaakalaudalla. Baldini vastaa Spursissa pelaajahankinnoista ja Spursin voidaan sanoa epäonnistuneen viime kesän siirtoikkunassa.

Spursin managerin paikka on ollut viime aikoina tuulinen. André Villas-Boas sai väistyä joulukuussa 2013 Tim Sherwoodin tieltä. 18 kuukauden sopimuksen tehnyt Sherwood sai potkut kauden päätyttyä.