Darren Andertonin mielestä Wayne Rooneyn täytyy kehittää itselleen itsekkäämpi puoli, jotta Manchester United-tähti voisi nousta maailman parhaimpien hyökkääjien joukkoon. Entisen Tottenhamin keskikenttäpelaajan mukaan laidalla pelaaminen ei tuo Rooneyn parhaita puolia esiin. Anderton oli Sky Sportsin World Cup Verdictin vieraana.

– Rooney on liian hyvä joukkuepelaaja. Muutama vuosi sitten Sir Alex Ferguson vaihtoi hänen ja Cristiano Ronaldon pelipaikkoja, koska portugalilainen ei ollut valmis auttamaan puolustusta, mikä kuului laitapelaajan tehtäviin. Siitä lähtien Rooney on pelannut tätä paikkaa.

– Rooney on itselleni paras pelaajamme, mutta häntä tarvitaan oikeilla alueilla. Wayne olisi voinut tehdä hattutempun. Hän oli kuitenkin todella epäonnekas puskettuaan pallon ylärimaan ja pettynyt epäonnistuttuaan laukauksessaan toisella puoliajalla. Rooney löytää kuitenkin oikeille alueille ja toivottavasti maali antaa hänelle itseluottamusta Costa Rica-peliin.

Anderton edusti Englantia vuoden 1998 MM-turnauksessa. Rooney viimeisteli eilen Englannin ainoan osuman, kun joukkue kärsi 2-1-tappion Uruguaylle. Englanti tarvitsee nyt muiden maiden apua selvitäkseen alkulohkostaan jatkoon.

Lähde: Sky Sports