Atlético Madridin Tiago on väittänyt. kieltäytyneensä mahdollisuudesta palata Chelseaan. 33-vuotias keskikenttäpelaaja kertoi AS:lle saaneensa Bluesilta tarjouksen viime keväänä, kun portugalilaisen edellinen sopimus Ticon kanssa oli päättynyt. Tiago teki heinäkuussa kahden vuoden jatkosopimuksen nykyisen seuransa kanssa.

– Sain viime kauden päätyttyä hyvän tarjouksen Chelsealta, ja se sai minut miettimään siirtoa. Tajusin kuitenkin, että tärkeintä on tuntea itsensä tärkeäksi seurassa.

– Puhuin Diego Simeonen kanssa, ja hän halusi minut joukkueeseen. Sen jälkeen halusin vain pukea Atléticon paidan jälleen päälleni.

Tiago vietti kaudella 2004-2005 yhden kauden Stamford Bridgellä. Portugalilainen on edustanut myös Lyonia ja Juventusta. Tiago voitti viime kaudella La Ligan Atléticon paidassa.

Toimittajan sana

Tiago ei olisi päässyt Chelseassa yhtä suureen rooliin mitä Atléticossa, joten jatko Madridissa oli oikea ratkaisu. Paluussa Stamford Bridgelle olisi ollut riski jäädä penkinkuluttajaksi Nemanja Maticin ja Cesc Fàbregasin taakse. Atléticossa Tiago nauttinee runsaasta peliajasta sopimuksensa loppuun saakka.