Arsenal on saanut jälleen huonoja uutisia. Tykkimiesten keskikenttäpelaaja Tomas Rosicky loukkaantui Tsekin perjantain EM-karsintaottelussa Turkkia vastaan, eikä pystynyt pelaamaan eilisessä Kazakstan ottelussa. 34-vuotias tsekkiläinen kärsii lihasvammasta.

– En pystynyt tekemään mitään teräviä liikkeitä, enkä juoksemaan. Minusta ei olisi ollut enää apua joukkueessa. Palaan Lontooseen ja tiedämme siellä enemmän. Lääkäri sanoi, että minulla olisi pullistuma lihasten välissä, Rosicky kertoi perjantain Turkki-ottelun jälkeen.

Rosicky on pelannut kuluvalla kaudella seitsemässä ottelussa Arsenalin kokoonpanossa. Avaukseen keskikenttäpelaaja on selvinnyt vain Liigacupin ottelussa Southamptonia vastaan.

Lähde: The Guardian

Toimittajan sana

Arsenalin keskikenttä ei olisi kestänyt enää yhtäkään loukkaantumista. Valmiiksi sivussa ovat jo Aaron Ramsey, Mikel Arteta, Abou Diaby ja Mesut Özil, joten poissaolot vaikuttavat väkisin joukkueen peliin. Tästä loukkaantumissumasta ei voi syyttää enää pelkkää epäonnea. Olisiko Wengerin aika jo muuttaa harjoituskuvioitaan?