Liverpoolin Raheem Sterling on voittanut arvostetun Kultainen Poika -palkinnon. Palkinto annetaan Euroopan parhaalle alle 21-vuotiaalle pelaajalle ja sen saajan valitsevat journalistit.

– Tällaisen palkinnon voittaminen on hieno saavutus. Olen aina halunnut tulla tunnetuksi. Olen todella kiitollinen, että ihmiset ovat antaneet minulle tunnustusta, Sterling iloitsi Liverpoolin verkkosivuilla.

Palkinnon voitettuaan Sterling liittyy maineikkaaseen joukkoon. Kultaisen Pojan ovat aiemmin voittaneet muun muassa Lionel Messi, Cesc Fàbregas, Sergio Agüero ja Mario Götze.

Sterling on vasta toinen palkinnon voittanut englantilainen. Edellisen kerran Kultaisen Pojan pokasi kymmenen vuotta sitten Evertonia edustanut Manchester United -kapteeni Wayne Rooney. Viime vuonna palkinnon saajaksi valittiin Juventuksen Paul Pogba.