Tim Sherwoodista ei tule Queens Park Rangersin manageria neuvottelujen lontoolaisseuran kanssa katkettua. 46-vuotias entinen Tottenham-manageri oli aiemmin selkeä suosikki eronneen Harry Redknappin seuraajaksi.

Sherwood valmensi puolet viime kaudesta Tottenhamia. Englantilaisvalmentaja astui tuolloin joulukuussa poispotkitun André Villas-Boasin virkaan. Kesällä Tottenham korvasi Sherwoodin Mauricio Pochettinolla.

Myöskään Michael Laudrup ei ole nähtävästi vaihtoehtona QPR:n pestiin. Tanskalainen valmentaa tällä hetkellä qatarilaisseura Lekhwiyaa. Laudrupin agentin Bayram Tutumlan mukaan mies ei ole kuitenkaan lähdössä minnekkään ennen kesää.

– Laudrup ei liiku ainakaan ennen kesää minnekkään, jolloin hänen sopimuksensa loppuu. Sopimuksen rikkominen ei ole helppoa. On normaalia, että seurat haluavat Michaelin. Hän pitää Valioliigasta, Tutumla kommentoi BBC:lle.

QPR-omistaja Tony Fernandes vihjaili aiemmin löytäneensä virkaan unelmavaihtoehdon. Fernandes ei kuitenkaan paljastanut kuka on kyseessä.

– Uskon, että olemme löytäneet unelma-managerin. Ei ihan se, mitä kaikki luulevat. Vielä hieman neuvoteltavaa, mutta olen todella onnellinen, Fernandes vihjasi.

QPR:n uudeksi valmentajaksi ovat olleet ehdolla myös Real Madridin apuvalmentaja Paul Clement ja Brentford-manageri Mark Warburton.