Queens Park Rangers on nimittänyt Chris Ramseyn seuran päävalmentajaksi. Ramseyn sopimus kestää kauden loppuun saakka.

52-vuotias englantilainen otti QPR:n vastuvalmentajan roolin Harry Redknappin erottua tehtävästään. Ramseyn saldona ennen virallista nimitystä päävalmentajaksi oli voitto ja tappio.

Ramsey on tehnyt pitkän uran valmentajana. Pelaajaurallaan puolustajana pelannut englantilainen aloitti valmennusuran Englannin alle 20-vuotiaiden joukkueessa. Ramsey kävi hakemassa valmennuskokemusta rapakon takaa Yhdysvalloista Charleston Batteryn käskyttäjänä.

Yhdysvalloista Ramsey siirtyi Tottenhamin akatemian valmentajaksi, jossa hän vietti vuodet 2004-14. QPR:ään mies siirtyi vasta viime marraskuussa, jolloin hänet nimitettiin pelaajakehityksen vastuumieheksi ja QPR:n akatemian manageriksi.

QPR-pomo Tony Fernandes twiittasi tiistaina löytäneensä unelmien vaihtoehdon QPR:n manageriksi. Ramseyn kokemus edustusjoukkueen vastuuvalmentajana on kuitenkin jäänyt toistaiseksi melko vähäiseksi.

– Valmentajan paikasta on kirjoitettu ja puhuttu paljon, minä mukaan lukien. Päätös tehtiin lykätäksemme pysyvää nimitystä kauden loppuun asti, Fernandes kommentoi seuran verkkosivuilla.

– Chris on vakuuttanut jokaisen lyhyellä aikavälillä vastuuvalmentajana. Olen vakaasti sitä mieltä, että hän on oikea mies tehtävään. Chris on osa pitkäaikaista suunnitelmaamme QPR:ssä.

QPR kipusi Sunderland-voitollaan putoamisviivan yläpuolelle. Joukkue on tasapisteissä ensimmäisellä putoajan paikalla olevan Aston Villan kanssa.