Tiistai-iltana pelattiin kolme Valioliiga-ottelua. Southampton ja Aston Villa palasivat voittokantaan loppuhetkien maaleilla.

Southamptonin ja Crystal Palacen ottelu näytti jo päättyvän 0-0-lukemiin, kunnes Sadio Mané katkaisi Saintsin yli kuusi ja puoli tuntia kotikentällä kestäneen maalittoman putken. Eagles-maalivahti Julián Speroni torjui eteensä James Ward-Prowsen laukauksen ja Mané korjasi irtopallon sisään.

Aston Villa päätti seitsemän ottelun tappioputken 2-1-voitolla West Bromia vastaan. Villains siirtyi ensimmäisellä puoliajalla 1-0-johtoon Gabriel Agbonlahorin osumalla. Christian Benteke jatkoi päällään englantilaisen puolittaiseen läpiajoon, josta Villa-kasvatti ei erehtynyt.

Kotijoukkue johti pitkään ottelua, mutta West Brom painoi pelin tasoihin 66. peliminuutilla. Joleon Lescott puski pallon Saido Berahinolle, joka nikkasi päällään vierasjoukkueen tasoituslukemat. Villa sai kuitenkin rangaistuspotkun lisäajalla. Benteke laittoi pallon maaliin ja varmisti Tim Sherwoodille ensimmäisen voiton Villan peräsimessä. Villains oli voittanut edellisen kerran Valioliigassa joulukuun 7. päivä.

Hull ja Sunderland päätyivät 1-1-tasapeliin. Hull siirtyi johtoon vapaapotkusta syntyneellä osumalla. Dame N’Doye jatkoi pallon upeasti maaliin Tom Huddlestonen lähettämästä erikoistilanteesta. Sunderland kuitenkin tasoitti ottelun Jack Rodwellin puskumaalilla.

Valioliiga 3.3.2015

Aston Villa-West Bromwich 1-1 (1-0)

1-0 Gabriel Agbonlahor (22.)
1-1 Saido Berahino (66.)
2-1 Christian Benteke rp. (90+4.)

Hull-Sunderland 1-1 (1-0)

1-0 Dame N’Doye (15.)
1-1 Jack Rodwell (77.)

Southampton-Crystal Palace 1-0 (0-0)

1-0 Sadio Mané (83.)