Arsenal kohtaa tulevana viikonloppuna Chelsean. Lontoon Sinisissä peliä tekee Cesc Fàbregas, joka kuului vuosina 2003-11 Lontoon Punaisiin. Viime kesänä, kun Fàbregas päätti lähteä Barcelonasta, Arsenal ei osoittanut tarpeeksi mielenkiintoa vanhaa pelaajaansa kohtaan, joten espanjalainen suuntasi Chelseaan.

– Kadun hänen lähtöään, Arsenalin manageri Arsène Wenger sanoi lehdistölle.

Wenger siis katui sitä, että Fábregas aikoinaan lähti Arsenalista, eikä sitä, ettei Arsenal yrittänyt ostaa Fàbregasia takaisin viime kesänä (ainakaan tarpeeksi innokkaasti). Lehdistö kysyi Wengeriltä myös Alexis Sánchezista, joka taistelee Valioliigan Vuoden pelaaja -palkinnosta Eden Hazardia, Harry Kanea, Diego Costaa, David de Geaa ja Philippe Coutinhoa vastaan. Wengerin mukaan ehdokkaista kaksi on ylitse muiden.

– Alexis taistelee hyvin tiukasti Hazardin kanssa.

Tämän kauden Valioliigassa Sánchez on summannut 29 ottelussa tehot 14+8. Hazard on tehnyt 32 ottelussa 13 maalia ja antanut samaiset kahdeksan maalisyöttöä. Fàbregas puolestaan johtaa maalisyöttötilastoa ylivoimaisesti lukemalla 16. Lisäksi hän on onnistunut kolme kertaa maalinteossa.

Arsenal isännöi Chelseaa sunnuntaina klo 18 Suomen aikaa alkavassa ottelussa.