QPR:n puolustaja Rio Ferdinand on yllättynyt siitä, kuinka paljon hän on saanut tukea ihmisiltä hänen vaimonsa poismenon johdosta.

Ferdinandin vaimo Rebecca Ellison menehtyi hiljattain syöpään. Englannin entinen maajoukkuekapteeni on joutunut suuren tapaturman murtamaksi, mutta painottaa, että ihmisten lähettämät viestit ja osanotot ovat auttaneet häntä kestämään tuskan.

– Tämä on ollut elämäni vaikein ajanjakso, kun on joutunut käsittelemään kolmen lapsen tunteita ja katsomaan niin hienon naisen kuin Rebeccan kuolemaa ilman että on voinut tehdä mitään asialle, Ferdinand kirjoitti kolumniinsa Skyn mukaan.

Ferdinand, 36, ei voi kylliksi kertoa, kuinka paljon hän arvostaa saamaansa tukea.

– Sinä päivänä kun Rebecca julistettiin kuolleeksi, saimme äärettömän paljon tukea viesteillä.. lapset näkivät ne ja sanoivat minulle: ”Katso isä, oletko nähnyt mitä he ovat tehneet äidin hyväksi?” Nuo ovat hyviä muistoja heille, Ferdinand lisäsi.

Ferdinand ja Ellison menivät naimisiin elokuussa 2009. Heillä on kolme lasta – Lorenz (9v), Tate (6v) ja Tia (4v). Eri lähteiden mukaan Ellison menehtyi lopulta rintasyöpään.

Ferdinand on pelannut tällä kaudella QPR:n riveissä 11 ottelussa, joissa kaikissa täydet minuutit. Hän siirtyi joukkueeseen viime kauden päätteeksi Manchester Unitedista, jossa hän pelasi vuodesta 2002 lähtien.

QPR kohtaa tänään päätöskierroksen ottelussa Leicester Cityn vieraskentällä. Kaikki päätöskierroksen ottelut alkavat klo 17 Suomen aikaa.