Leicesterin tappioton putki kasvoi viiteen otteluun sinipaitojen venyttyä uskomattomaan suoritukseen Aston Villaa vastaan. Foxes joutui toisen jakson alussa kahden maalin takaa-ajoasemaan, mutta onnistui kirimään ohi viimeisellä kaksikymppisellä.

Isäntien sankariksi nousi varsinaisen peliajan viimeisellä minuutilla Leicester-debyytissään osunut Swanseasta lainattu Nathan Dyer. Voitto oli Foxesille kauden kolmas.

Villains aloitti maalinteon avausjakson lopussa Jack Grealishin täräytettyä laukauksensa Foxes-puolustuksen sähellyksen päätteeksi rangaistusalueen takaa oikeaan takanurkkaan. 63. minuutilla Carles Gilin tarkka sijoitus upposi noin 20 metristä Leicester-maalin vasempaan nurkkaan kasvattaen vierailijoiden etumatkan kahteen maaliin.

Leicesterin kiri alkoi viimeisen kaksikymppisen alussa. Riyad Mahrez keskitti kulmapotkusta, ja Richie De Laet puski pallon ylärimmasta kimmoten maaliverkkoon, kaventaen lukemat 1-2:een. Tasoihin Ketut tulivat 82. minuutilla Jamie Vardyn sijoitettua pelivälineen Danny Drinkwaterin syötöstä Brad Guzanin ohitse.

2-2-osuman jälkeen Leicester otti yhä enemmän peliä hallintaansa. Minuutti ennen varsinaisen peliajan päättymistä Mahrezin keskitys tavoitti keskustasta Nathan Dyerin, joka puski pallon Guzanin alta maaliverkkoon saaden koko King Power Stadiumin hurmokseen. Maali oli Dyerille ensimmäinen Leicester-paidassa.

Lisämaaleja ei enää syntynyt, joten Leicesterille täysi pistepotti lukemin 3-2. Voitto nosti Foxesin sarjataulukossa toiseksi.