Englannin karsintaurakka päättyi vierasvoittoon Liettuasta. Three Lions otti ottelun haltuunsa jo avausjaksolla ja rankaisi isäntiään ensimmäisen kerran 29. minuutilla. Ross Barkleyn laukaus kimposi Liettuan puolustajasta vasempaan nurkkaan.

Vajaa viisi minuuttia myöhemmin Englannin johto kasvoi kahteen maaliin Giedrius Arlauskisin ohjattua Harry Kanen laukauksen omiin. Toisella jaksolla Alex Oxlade-Chamberlain ampui pallon vielä oikeasta etukulmasta verkkoihin, eikä Liettualle jäänyt saumoja kiriin. Englannille pisteet lukemin 0-3.

Voitto Liettuasta oli Englannin kymmenes perättäinen. Tappioton Three Lions voitti karsintalohkonsa yhdeksän pisteen erolla Sveitsiin. Jatkokarsintojen kautta kisapaikkaa hakee Slovenia.