Manchester United ei ole ollut entisensä Sir Alex Fergusonin lopettamisen jälkeen, mutta Roman Eremenko kieltää puheet Unitedin hyytymisestä CSKA Moskova -pelin alla. Man United vieraili viimeksi Moskovassa vuonna 2009, jolloin seura ylsi toisena vuotena peräkkäin Mestarien liigan finaalin, häviten sen Barcelonalle.

Kaikki B-lohkon joukkueet ovat kahden kierroksen jälkeen kolmessa pisteessä, joten panokset keskiviikkoillan otteluissa ovat kovat. Suomen valovoimaisin jalkapalloilija ja viime kaudella Venäjän liigan parhaaksi pelaajaksi valittu Eremenko odottaa vaikeaa peliä ja Bastian Schweinsteigerin kohtaamista.

– En tiedä, onko se kenenkään etu, että he eivät järjestäneet viimeistelyharjoitustaan stadionillamme, mutta en ole yhtä mieltä siitä, että Manchester United ei olisi niin hyvä seura enää, Eremenko sanoo.

– Se on vahva joukkue, heillä on paljon nuoria pelaajia. Uskon, että he ovat todella vahva vastustaja.

Suomalainen osoitti kunnioituksensa Schweinsteigerille, mutta myönsi, että hän ei ole juurikaan nähnyt saksalaisen esityksiä Englannissa.

– Hänen ominaisuutensa ja kokemuksensa tekevät hänestä käyttökelpoisen mille vain joukkueelle. En ole nähnyt nyt hänen pelejään, mutta olen aina pitänyt hänestä. Ei ole helppo pelata häntä vastaan nyt.

Lähde: FourFourTwo