Englannin neljännellä sarjatasolla pelaava Stevenage on noussut lyhyen ajan sisään pariin otteeseen uutisotsikoihin. Ensimmäiset otsikot muodostettiin suomalaismaalivahti Jesse Jorosesta, joka iski maalin lokakuun puolivälissä (uutinen).

Tuoreiden otsikoiden syynä on joukkueen manageri Teddy Sheringham. Komean pelaajauran tehnyt hyökkääjä ripusti nappulakenkänsä naulaan vuonna 2008. Managerin pesti ei ole näemmä täysin tyydyttänyt, sillä 49-vuotias Sheringham on päättänyt tehdä paluun pelikentille. Sheringham on rekisteröity Stevenagen pelaajaksi, ja hän saattaa pelata keskiviikkona Hert Senior Challenge Cupin ottelussa.

Comet Stevenage FC

@stevenageborofc
CONFIRMED: Teddy Sheringham HAS registered himself as a player ahead of game at @WGCFC thecomet.net/stevenage-fc/c…

Stevenagella on historiaa vastaavanlaisista tempuista, sillä viime kauden pudotuspeleissä maalivahtivalmentaja Dave Beasant istui 56-vuotiaana vaihtopenkillä.

Vaikka Sheringham pelaisi keskiviikkona, se ei tarkoita, että hän pelaisi jatkossa Stevenagen sarjaotteluita. Joukkue on 16 kierroksen jälkeen Kakkosliigassa sijalla 20. Sarjassa on 24 joukkuetta.

Sheringham voitti urallaan kolme kertaa Valioliigan ja kerran Mestarien liigan. Englannin maajoukkueessa hän viimeisteli 11 maalia 51 ottelussa.