Valioliigassa pelattiin lauantaina alkuillasta kuudella eri paikkakunnalla.

Lontoossa häntäpään kamppailussa kohtasivat Chelsea ja Norwich. Maalittomana päättynyt ensimmäinen puoliaika ei ihmeitä tarjonnut. Parhaimmasta paikasta vastasi puoliajan lopussa Chelsean Diego Costa, jonka laukauksen John Ruddy onnistui kuitenkin torjumaan.

Toisella puoliajalla heikosti kautensa aloittanut Chelsea pelasi vahvasti. Hyvä ote myös palkittiin, kun Costa lopulta onnistui heiluttamaan Norwichin maaliverkkoa. Muutama minuutti maalin jälkeen Kurt Zoumalla oli mahdollisuus kasvattaa kotijoukkueen johtoa, mutta nuoren topparin pusku osui lopulta ylärimaan.

Liverpoolissa Everton isännöi vastikään manageriaan vaihtanutta Aston Villaa. Ennen maaottelutaukoa hienosti Manchester Cityä vastaan tasapeliin venyneen vierasjoukkueen päätä ei lopulta Goodison Parkilla silitelty. Toffees nuiji Villan lopulta 4-0-lukemin. Sekä Ross Barkley että Romelu Lukaku heiluttivat maaliverkkoa kahdesti.

St.James’ Parkilla käyty ottelu Newcastlen ja Leicesterin välillä päätyi lopulta historiankirjoihin. Itse ottelussa Leicester oli vahvempi selvin 0-3-lukemin, mutta suurin huomio kohdistui vierasjoukkueen Jamie Vardyyn. 28-vuotias englantilainen onnistui maalinteossa 10. ottelussa putkeen, ja meni tasoihin Ruud Van Nistelrooyn ennätyksen kanssa.

Southampton puolestaan isännöi Stokea. Ehkä jopa hieman alavireisesti ennakko-odotuksiin nähden kautensa aloittanut Stoke onnistui kaapimaan itselleen hienon päänahan Bojan Krkicin osumalla. Kolmen pisteen ansiosta Stoke nousi sarjataulukossa 10. sijalle.

Walesissa Bournemouth saapui Swansean vieraaksi. Liberty Stadiumilla pelattu kamppailu oli kenties kierroksen tähän mennessä viihdyttävin. Sarjanousija Bournemouth johti ottelua 26. minuutin jälkeen jo 0-2-lukemin, mutta tämä ei silti riittänyt kuin yhteen pisteeseen. Swansea nousi lopulta vielä saman puoliajan aikana tasoihin André Ayewin ja Jonjo Shelveyn osumilla.

Kierroksen suurimmasta pommi nähtiin The Hawthornsilla. West Bromwich onnistui lyömään Arsenalin 2-1-lukemin. Vierasjoukkue siirtyi ottelussa 0-1-johtoon Olivier Giroudin osumalla, mutta Baggies ei tästä lannistunut. Ensiksi James Morrison onnistui siirtämään ottelun tasoihin. Lopulta ottelun viimeiseksi maaliksi jäi Mikel Artetan oma maali.

Valioliiga lauantaina

Watford-Manchester United 1-2 (0-1)

0-1 Memphis Depay (11.)
1-1 Troy Deeney (87.)
1-2 Troy Deeney om. (90.)

Chelsea-Norwich 1-0 (0-0)

1-0 Diego Costa (64.)

Everton-Aston Villa 4-0 (3-0)

1-0 Ross Barkley (17.)
2-0 Romelu Lukaku (28.)
3-0 Ross Barkley (42.)
4-0 Romelu Lukaku (59.)

Newcastle-Leicester 0-2 (0-1)

0-1 Jamie Vardy (45+1)
0-2 Leonardo Ulloa (62.)
0-3 Shinji Okazaki (83.)

Southampton-Stoke 0-1 (0-1)

0-1 Bojan Krkic (10.)

Swansea-Bournemouth 2-2 (2-2)

0-1 Joshua King (10.)
0-2 Dan Gosling (26.)
1-2 André Ayew (28.)
2-2 Jonjo Shelvey rp. (39.)

West Bromwich-Arsenal 2-1 (2-1)

0-1 Olivier Giroud (28.)
1-1 James Morrison (35.)
2-1 Mikel Arteta om. (40.)

Manchester City-Liverpool klo 19.30