Quique Sánchez Flores uskoo, että Watford olisi ansainnut voiton lauantain kotiottelussa Manchester Cityä vastaan. Herhiläiset johtivat kamppailua viimeiselle kymmenminuuttiselle saakka, mutta taipuivat lopulta 1-2-lukemin Yaya Tourén ja Sergio Agüeron molempien osuttua kahden ja puolen minuutin sisään. Flores ei voinut uskoa silmiään.

– Sitä mitä tänään tapahtui, on hyvin vaikea hyväksyä. Pelasimme todella hyvin, loimme paikkoja ja hallitsimme. Hävisimme silti ottelun. Jätimme tilaa Manchester Citylle ja se riitti heille. On mahdotonta pelata paremmin kuin me tänään. Vastustajan tason huomioiden emme pysty enempään, Flores kommentoi ottelun jälkeen Sky Sportsille.

City-tappion myötä Watford hävisi toisen perättäisen ottelun ensimmäisen kerran sitten marraskuun. Herhiläisten kolme viimeistä häviötä Manchesterin seuroja ja Tottenhamia vastaan ovat jokainen ratkenneet viime hetken maaliin. Floresin mielestä epäonnea on ollut matkassa.

– Kun pelaamme Cityn, Unitedin ja Tottenhamin kaltaisia suurseuroja vastaan tunnen, että meillä on aina epäonnea. Meidän täytyy hyväksyä tämän päivän kohtalomme. Saamme tulevaisuudessa mahdollisuuden muutokseen. On vaikea hyväksyä, ettemme saaneet pistettäkään.