Leicester on värvännyt riveihinsä Ghanan maajoukkuepelaajan. 21-vuotias Daniel Amartey saapuu King Power Stadiumille FC Kööpenhaminan miehistöstä. Nuori keskikenttäpelaaja solmi mittavan neljän puolen vuoden sopimuksen.

– Ympäri Eurooppaa puhutaan siitä, miten hyvin Leicester on pärjännyt Valioliigassa. Joukkue pelaa jännittävää ja hyökkäävää jalkapalloa. Odotan innolla päästä osaksi sitä, Amartey iloitsi Leicesterin verkkosivuilla.

Amarteylla on vahva pelaajatausta pohjoismaiden liigoista. Keskikenttäpelaaja liittyi 18-vuotiaana ruotsalaisen Djurgårdenin paitaan, mistä Kööpenhamina värväsi ghanalaisen heinäkuussa 2014. Amartey voitti viime kaudella seurassa Tanskan mestaruuden ja pelasi ensimmäisenä vuonnaan Eurooppa-liigaa.

Amartey on edustanut nuoresta iästään huolimatta myös Ghanan maajoukkueessa. Myös laitapuolustajana operoiva keskikenttäpelaaja on edustanut Mustaa Tähteä kuudessa maaottelussa.