Leicesterin manageri Claudio Ranieri odottaa vaikeaa ottelua lauantaina, kun Norwich saapuu joukkueen vieraaksi.

Norwich on hävinnyt kuusi viimeisestä seitsemästä ottelustaan liigassa. Viimeksi se johti West Hamia kotonaan jo 2-0, mutta päästi sen tasoihin. Kanarialinnut on putoamisviivan yläpuolella ainoastaan maalieronsa turvin ennen viikonlopun kierrosta.

– Sanoin pelaajilleni, että lauantaista tulee vaikea taistelu. Se tulee olemaan vaikeampi ottelu kuin Arsenalia vastaan, Ranieri kertoi.

– Haluan nähdä joukkueeni keskittyneenä ja vihaisena, koska hävisimme edellisen ottelun sen viimeisellä minuutilla. Haluamme pitää pelin korkealla tasolla, ja hallita meihin kohdistuvaa painetta. Se on uusi tilanne meille. Nyt meidän on katsottava eteenpäin; seuraavat viisi ottelua saattavat olla ratkaisevia kautemme suhteen.

Jeffrey Schlupp on palannut pelikuntoon, ja harjoittelee taas joukkueen mukana. Viime ottelussa ulos ajetun, ja sen vuoksi pelikiellossa olevan Danny Simpsonin paikkaajaa Ranieri ei vielä ole päättänyt.

– Voin peluuttaa hänen paikallaan Marcin Wasilewskia, Daniel Amarteyta tai Marc Albrightonia. Mietin asiaa vielä päivän.

Lähde: Sky Sports