SJK:ssa Veikkausliiga-mestaruuden viime syksynä voittanut Allan kuuluu ehdottomasti Liverpool-manageri Jürgen Kloppin tulevaisuuden suunnitelmiin. Klopp kertoo olleensa vaikuttunut Allanin kyvyistä heti kun näki nuorukaisen harjoituskentällä.

– Kun tulin tänne, kuukautta tai kahta myöhemmin Allan oli täällä. Minä kysyin, kuka tuo poika on, Klopp sanoi haastattelussa Goal.com-sivuston mukaan.

– Mietin, että ”tämäpä mielenkiintoista – miksei hän pelannut täällä?” Minulle sanottiin, ettei se ole mahdollista.

– Sitten opiskelin FA:n sääntöjä. Näin hänet harjoituksissa ja mietin ”Luoja, mitä voimme tehdä pitääksemme hänet täällä ja nostaaksemme hänet kokoonpanoon?”

– Hän on 19-vuotias, uskomaton lahjakkuus. Pelaaja, jolla on hyvä asenne. Kaikki pitävät hänestä, hän on mukava kaveri, joten tilanne näyttää erittäin hyvältä. Hän on fiksu pelaaja.

– Tällä hetkellä hänen peluuttamisensa ei ole mahdollista, koska hän ei saa työlupaa tänne. Näin ollen meidän on lähetettävä hänet lainalle.

Keskikentän keskikaistalla operoiva Allan siirtyi Liverpooliin viime kesänä brasilialaisesta Internacionalista. Puolen vuoden SJK-lainan jälkeen matka jatkui kevääksi lainalle belgialaiseen Sint-Truideniin.

– Lähetimme hänet Belgiaan, ja hän on pelannut erinomaisesti. Meillä ei ollut epäilyksiä sen suhteen, se oli hyvä siirto molemmille osapuolille.

– Nyt hän on saanut ensimmäistä kertaa kutsun Brasilian U20-joukkueeseen, mikä on hieno juttu. Se on ansaittu kutsu, sillä hän on uskomaton lahjakkuus.

– Toivotaan, että löydämme tulevia kausia ajatellen hyvän ratkaisun, sillä hän on tulevaisuudessa Liverpoolin runkopelaaja.